Uitwinning

Snel handelen en oplossingsgericht werken

Bij het uitwinnen van debiteurenportefeuilles in een default scenario is het veelal een race tegen de klok, het proces staat onder tijdsdruk. Door snel handelen en oplossingsgericht werken kan veel schade worden voorkomen.

Buitenlandse afnemers

Een netwerk heeft enkel waarde als dat regelmatig wordt getoetst. Mirus International is van oorsprong een bedrijf dat zich bezighoudt met (het uitwinnen van) vorderingen op buitenlandse afnemers.

De afgelopen twintig jaar heeft Mirus International hier veel ervaring in opgedaan en een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd. Het netwerk wordt doorlopend getoetst, uitgebreid en onderhouden door het waarderen en uitwinnen van debiteurenportefeuilles met een internationaal karakter.

Invalshoeken

Twee invalshoeken worden daarbij ingevuld.

Het juridische advies, bijvoorbeeld in de situatie dat buitenlands recht van toepassing is op de contractuele relatie tussen de Nederlandse crediteur en de buitenlandse afnemer.

Het praktisch en probleemoplossend vermogen in een specifiek land, een vermogen dat enkel in de praktijk getoetst kan worden.